Quadres Nutricionals del Veganisme Autèntic: Una Referència Dietètica Essencial (l’edició catalana)

Quadres Nutricionals del Veganisme Autèntic: Una Referència Dietètica Essencial

(l’edició catalana)

Quadres Nutricionals del Veganisme Auténtic: Una Referència Dietètica Essencial  és una referència essencial de la planificació dietètica per als vegans al voltant del món, la qual proporciona informació diària dietètica calculada comparable per a la nutrició d’origen vegetal qualificada al veganisme autèntic, permetent els seguir i implementar la seva pràctica dietètica de la manera més fàcil, més saludable i més natural possible.

Els quadres nutricionals continguts en aquesta edició en la llengua catalana proporcionen les recomanacions del valor diari de les micro i macronutrients dietètics essencials en general, mentre que també subministrant la informació alimentària comparable específica de la font d’alimentació, a més dels càlculs de les mitjanes del grup alimentari rellevants. En total, Quadres Nutricionals del Veganisme Auténtic: Una Referència Dietètica Essencial consisteix en les vint-i-set quadres mostrant informacions dietètiques essencials científicament calculades, cadascun dels quals conté quatre a sis panells estadístics, fent així cada quadre entre quatre a sis pàgines en longitud. En conseqüència, aquesta referència proporciona la informació dietètica diària comparable per a prop dels quaranta o més nutrients dietèticament rellevants amb els compostos dietèticament relacionats per a més de dos-cents aliments d’origen vegetal d’una manera fàcil d’utilitzar.

Els càlculs del valor diari en aquests quadres de referència s’han fet sobre la base de les recomanacions estàndard de l’Administració d’Aliments i Medicaments dels Estats Units per a una dieta de 2,000 calories al dia, mentre que la informació del quadre de les ingestes dietètiques de referència s’ha formulat sobre la base del consell de la Junta d’Aliments i Nutrició (FNB) de l’Institut de Medicina de l’Acadèmia Nacional de Ciències dels Estats Units, que, per exemple, proporciona la informació sobre les seves aproximacions relatives a la ingesta diària recomanada (RDA), la ingesta adequada (AI), el consum màxim tolerable (TUL) i el rang acceptable de distribució de macronutrients (AMDR) per els nutrients seleccionats de l’essència per als individus sans per gènere.

Amb l’ajuda dels Quadres Nutricionals del Veganisme Autèntic, els vegans tenen la possibilitat d’estar completament informats sobre el contingut dietètic dels ingredients del seu aliment bàsic de la manera més sistemàtica, més completa i més fiable, permetent-los estar adequadament conscients sobre la qualitat i el contingut nutricional dels seus aliments en la planificació i implementació de les seves dietes.

Informació de publicació

Llibre electrònic, tapa dura i tova: 160 pàgines
Editorial: Authentic Vegan Publishing (5 d’agost de 2017)
Llengua: Català
ISBN-13: 978-1-38-977039-5, 978-1-38-977037-1 (dura sobrecoberta/imatge), 978-1-38-977036-4 (tova); 978-1-387-05818-1 (llibre electrònic)
Dimensions del producte: 5 x 8 en (13 x 20 cm)

 

Edicions de llibres electrònics

Tots els llibres electrònics autèntics llançats són eBooks comparables i publicables en format PDF, que són compatibles amb la majoria de lectors de llibres de telèfons intel·ligents.

Per adquirir un llibre electrònic des de la botiga de Authentic Vegan Download Store, utilitzeu el botó de sota.
Per comprar Quadres Nutricionals del Veganisme Autèntic: Una Referència Dietètica Essencial (l’edició catalana)

Per adquirir un llibre electrònic des de la botiga de Authentic Vegan Lulu Store, utilitzeu el botó de sota.
Per comprar Quadres Nutricionals del Veganisme Autèntic: Una Referència Dietètica Essencial  (l’edició catalana)
 

Edicions impreses

Per adquirir edicions d’impressió, utilitzeu les opcions del menú següents


Quadres Nutricionals del Veganisme AutenticS’afegeix un càrrec d’enviament i maneig estàndard a l’ordre de compra del llibre.

To complete the purchase of Quadres Nutricionals del Veganisme Autèntic: Una Referència Dietètica Essencial (l’edició catalana) in English language, use the button below.
Authentic Vegan Nutritional Tables: An Essential Dietary Reference (Catalan Edition) -purchase page
 

Utilitzeu el següent formulari per enviar preguntes i/o comentaris sobre la compra de Quadres Nutricionals del Veganisme Autèntic: Una Referència Dietètica Essencial.

 

 

 

 

 

Comments are closed.