Kansantaloustieteen analyysin klassinen menetelmä ja sen nykyaikainen merkitys

Kansantaloustieteen analyysin klassinen menetelmä ja sen nykyaikainen merkitys

 Dr. Maiju Johanna Perälä, Chief Scientist at Authentic Vegan Consulting

 

Tämä tutkimus käsittelee klassisen kansantaloustieteen vahvuuksia ja heikkouksia ja sen merkitystä modernille kansantaloustieteen tutkimukselle sekä alan tiedon laajentamiselle ja luomiselle. Klassisen kansantaloustieteen menetelmät ovat määritelty ja arvioitu tutkimuksessa keskeisimpien pitkän aikavälin talouskehitykseen ja –kasvuun keskittyneiden klassisten kirjoitusten mukaan ja niitä verrataan nykyaikaiseen uusklassiseen kansantaloustieteen analyysiin yhdessä ajanmukaiseen kansantaloustieteen tutkimukseen ja ymmärrykseen pitkän aikavälin talouskehitys ja –kasvuilmiöstä, joka on ollut kansantaloustieteen keskeisin motivaatio muodostua erilliseksi sosiaalitieteen alaksi.

Tämä ainutlaatuinen tieteellinen julkaisu julkaistaan maailmanmarkkinoilla neljäntenä julkaisuna Classical Science Monographs -sarjassa, joka sisältää tohtori Maiju Johanna Perälän akateemisesti arvokkaita tieteellisiä teoksia, joilla on kiistaton merkitys ihmiskunnan edistykselle maailmanlaajuisesti.

Vaikka alunperin tämä suomenkielinen julkaisu pyrki olemaan suhteellisen tarkka käännös englanninkielisestä alkuperäistekstistä, jonka on julkaistu tässä samassa sarjassa otsikolla Classical Method of Economic Analysis and  the Contemporary Relevance of Classical Economics, tässä suomenkielisessä tekstissä, selkeästi eriävästi karakterisoidun suomalaisen kansantaloustieteen ammattikunnan vuoksi, jossa kehitystaloustieteen ala on perinteisesti ollut olematon, on jonkin verran ylimääräistä keskustelua kehitys- ja kasvutaloustieteen alan keskeisistä käsitteistä ja sen historiallisesta kontekstista, joiden oletetaan olevan itsestään selviä tämän teoksen englanninkielisessä versiossa.

Julkaisutiedot

Kirjoittaja: Dr. Maiju Johanna Perälä
eKirja: 86 sivua
Julkaisija: Authentic Vegan Publishing (27. maaliskuuta 2020)
Kieli: suomi
ISBN: 978-952-7376-52-2
Tuotteen koko: 6 x 9 tuumaa (15.24 x 22.86 cm)
ekirja -formaatti: PDF (Kindle yhteensopiva navigonti -ominaisuuksilla)

Seuratkaa tätä linkkiä ostaaksenne kirjan Kansantaloustieteen analyysin klassinen menetelmä ja sen nykyaikainen merkitys
Samanaikaisesti tähän aiheeseen liittyvä julkaisu on julkaistu englanninkielellä, nimekkellä Classical Method of Economic Analysis and  the Contemporary Relevance of Classical Economics. Siirtyäksenne englanninkielisen painoksen julkaisusivulle käyttäkää tätä linkkiä.
To view the publication page of the thematically alike English language publication, Classical Method of Economic Analysis and  the Contemporary Relevance of Classical Economics, follow this link.  

 

Saadaksenne tarvitsemaanne lisätietoa tästä Authentic Vegan Publishing -julkaisusta, olkaa hyvä ja käytäkää alla olevaa yhteydenottolomaketta:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020 Authentic Vegan

Comments are closed.